Jelszókezelő

Első új jelszó beállítása

1. lépés

Ezt a szolgáltatást akkor használhatja első jelszavának beállítására, ha új jogviszony létesített az Egyetemmel, és erről olyan értesítést kapott, mely tartalmazza az új felhasználói nevét (login azonosítóját). A login név általában a Neptun kóddal azonos.

A szolgáltatás csak hivatalos vagy regisztrált mobilszám birtokában használható. Ha nincs regisztrált mobilszáma, vagy megváltozott, keresse a Tanulmányi osztályt (hallgatók) vagy az Informatikai Ügyfélszolgálatot (dolgozók). Az ügyintéző fog küldeni egy egyeztetett egyéb módon egy jelszócserére jogosító kódot, annak birtokában ugyanitt folytathatja a műveletet.

Adja meg hivatalos vagy regisztrált mobilszámát! Nemzetközi számformátumot használjon, mely + jellel kezdődik! A további tagolás tetszőleges, csak a számjegyeket vesszük figyelembe. Erre a számra fogjuk kiküldeni a művelet befejezéséhez szükséges tokent (ellenőrző kódot). Ha nincs regisztrált mobilszáma, és egy ügyintézőtől már kapott kódot, akkor hagyja üresen! Figyelem: A Neptunban regisztrált új telefonszámok csak másnaptól használhatók.
Nincs mobilszámom, de más úton már kaptam tokent.
Írja be a képen látható kódot! Ha nem tudja elolvasni, kattintson az ábrára új kódért.
Mégse